Dansk

Jannet Bodewes & Countryline : den nye Country/ Amerika oplevelse

Jannet Bodewes er en countrysinger / songwriter fra Holland. Hendes repertoire er ren Country / amerikansk og omfatter op tempo sange og smukke ballader . Ud over tidløse spor i Countrymusikken som Tammy Wynette , Loretta Lynn og Patsy Cline , Jannet Bodewes er siden 1990’erne inspireret af den moderne country som Trisha Yearwood , Heather Myles og Shania Twain .

Nu skriver Jannet Bodewes sine egne sange og har sangskrivere fra England og USA til at skrive for hende også, men altid trofast til den rene country / amerikanske lyd. Jannet Bodewes er en international præmierende countrysinger. For nylig i 2011 vandt hun den første Country Music Euro Masters i Tyskland og ved egen hjælp producerede hun sin første solo-cd med titlen ” Here I Am ” . Det lykkedes hende at underskrive en kontrakt med Westwood International Records i Nashville (USA). I 2012 vandt hun Tammy Wynette Tribute Award i England , var på scenen med sin nye roadband ” Countryline ” udfører på feriedage hollandske Country Music Association .fester

I oktober 2012 for anden gang vandt hun Country Music Euro Masters i Tyskland og blev sammen med Countryline blev no. 2 i bandcategory . I begyndelsen af 2013 og 2014 JB & Medvirkede hun på MainStage på Country Music mødet i Berlin. Sommeren 2013 udkom Jannet s Nashville studiealbum ” Hank og Patsy Ghost “, herunder 17 originale countryange . Albummet blev udgivet på verdensplan og er allerede en succes i mange lande med gode anmeldelser på autentiske countr lyd .

Jannet Bodewes & Countryline , fremmer traditionel countrymusic i Europa og klarer sig i flere europæiske lande og blev en succes på Silkeborg festival i Danmark , i august 2013. Hvis du er på udkig efter en ren og traditionel country / amerikansk udøvende kunstner , kan du overveje Jannet Bodewes som en solo artist eller med sit band Countryline i din planlægning til programmering af din 2014 festival .

For info tjek venligst : http://www.jannetmusic.nl

Hvis du er interesseret, så kontakt JB- Management ( Henkjan van der Hoek )

P : 0031-654.282.536

E: hp54@hotmail.nl